Társkereső JÁTÉKonysági Est – dec 4.

Egy igazán vidám este, mielőtt kezdődik a karácsonyi hajsza: egy kellemes pizzériában turmixok mellett, több asztalnál társasozunk egy jót!

A játékok között jobbnál jobbak lesznek, melyeket a Gémklub jóvoltából kapunk az estére! Egyszerű szabállyal rendelkező, szórakoztató játékokat választottak nekünk, így az este során többet is kipróbálhatsz.

Időpont: 2016. december 4. – 16:00-19:30

Helyszín: Pink Cadillac California,

1092 Budapest, Ráday u. 22.

Korosztályi korlát nincs!

Az est jótékonysági célokra játékokat gyűjt!

A belépő (legalább) 1 db jó állapotban lévő játék vagy mesekönyv, amellyel a Polgár Alapítvány jótékonysági akcióját és rajta keresztül a szegény gyerekeket támogatjuk.

Milyen játékot hozz?


“Most játékot gyűjtünk. Legalább ezer gyereknek szeretnénk egyéni ajándékcsomagját az összegyűlt játékokból összeállítani. Szép, tiszta, hibátlan játékokat várunk, ahogy eddig is. Szeretnénk, ha azoknak a gyerekeknek, akiknek a hétköznapokban mindenből a legsilányabb vagy semmi se jut, azokhoz átmenne a gyönyörű ajándékcsomagokkal az a közös üzenetünk is, hogy fontos nekünk az örömük, figyelünk rájuk.”

A JÁTÉKonysági estet a Gémklub és a Pink Cadillac California támogatja, utóbbi minden italfogyasztásból 20% kedvezményt ad a résztvevőknek!