8 tény a nők elvárásairól a férfiakkal szemben

szerelmes pár

A férfiak nagy száma úgy véli, hogy manapság a nők túl nagy elvárásokat támasztanak a férfiakkal szemben, és a legtöbb esetben közvetlenül az erősebbik nem anyagi támogatásához kötődnek.

De még ha van is egy szemernyi igazság az eddig leírtakban, a hölgyeknek van egy olyan része is, akiket nem az anyagi javak vonzanak, számukra a lelki élmények és érzelmek az elsődlegesek.

A modern nő erős, harcias és néha még önállósul is, de ezek között az erős nők között is vannak olyanok, akik az igaz és tiszta, anyagiak által nem támogatott szerelmet keresik.

Hogyan tudja megőrizni egy férfi az olyan nő szerelmét, aki valóban hisz a közös szeretetben?

1. Figyelem

Ha azt szeretnéd, hogy a melletted lévő nő nyugodt és boldog legyen, amikor a társaságodban van, meg kell adnod neki azt a figyelmet, amire szüksége van, vagy legalább hallgass rá, amikor éppen szüksége van rá.

2. Bókok

A bókok sosem feleslegesek, különösen, ha a szebbik nemről van szó. A nők szeretik, ha szép dolgokat hallanak magukról, ez emeli az önbecsülésüket, és elhiteti velük, hogy különlegesek és pótolhatatlanok a mellettük álló férfi számára.

3. Romantika

Az udvarlás, az apró gesztusok és a figyelem a jó kapcsolat alapja, és higgyétek el, nincs olyan nő a világon, aki ne örülne igazán a kedvese romantikus gesztusoknak. Legyen az egy romantikus meglepi vacsora, egy szál rózsa, vagy akár egy szerelmes idézet, ha épp távol vagytok egymástól.

4. Támogatás

Legyen szó a házimunkáról vagy a rokonokkal való konfliktusokról, egy igazi férfinak mindig ki kell állnia a kedvese mellett, és támogatnia kell őt, ha szüksége van rá.

5. Őszinteség

Sok esetben jobb, ha őszinték vagyunk és bevalljuk a hibákat, botlásokat, kellemetlen tetteinket és megosztjuk a párunkkal, mert a bizalom egy felbecsülhetetlen értékű szál, amire a kapcsolatok épülnek, és ha ez a szál kezd elszakadni, akkor minden más is fokozatosan kezd szétesni.

6. Spontaneitás

Senki sem szereti az unalmas és stagnáló embereket, akik egész életükben egy helyre zsúfolódnak, ugyanazokat az ételeket eszik, ugyanazokkal az emberekkel lógnak, és az életükből hiányzik a változatosság és a lendület is, hogy kipróbáljanak valami mást.

7. Humorérzék

A nők számára különösen fontos a humorérzék. A párválasztáskor a legtöbben olyan férfit szeretnének, aki képes pozitívabban szemlélni a dolgokat, aki tudja, hogyan nevettesse meg őket, még életük legszomorúbb és legnehezebb pillanataiban is.

Minden nőnek szüksége van egy olyan partnerre, aki boldogsággal veszi körül, álmodozásra és szívből jövő szórakozásra készteti őket.

8. Áldozatkészség

Igen, bármilyen furcsán is hangzik, a legtöbb nő olyan férfit keres, akinek van ereje megvédeni őket a saját boldogsága árán is. Bármennyire is önzőnek és furcsán hangzik, a férfi az erő a kapcsolatban, és ő az, akinek képesnek kell lennie arra, hogy megőrizze a családja békéjét és jólétét.