Randi helyszínek Győr

randi helyszínek győr

Nem tudod hova szervezd a randit Győrben? Íme 5 tökéletes randi helyszín Győrben, akár szabadtéri, akár beülős randi programot tervezel, találsz kedvedre valót.

Randi helyszínek Győr – Mandala Teaház Győr

Teázó jó randi helyszín lehet, és a Mandala Teaház igazán romantikus, és meghitt helyszín.

Cím: Győr, Sarkantyú köz 7.

Randi helyszínek Győr – Cafe Frei

Aki a tea helyett inkább a kávét kedveli, az látogasson a Cafe Frei-be.

Randi helyszínek Győr – Győri állatkert

Az állatkert is jó randi helyszín, hiszen lehet sétálni és sokat beszélgetni, és nem kell félni a kínos csendtől, hiszen az állatok mindig jó beszédtémát nyújtanak.

Cím: 9027, Győr, Kiskútliget

 

Randi helyszínek Győr – Radó-sziget

A Radó-sziget Győr belvárosának történelmi magjában, a Rába két ágának ölelésében található.  A sziget után alig pár száz méterre ömlik a Rába a Mosoni-Dunába.
A műemléki környezetben fekvő sziget kedvelt séta és pihenőhely, de a fiatalok és a szerelmesek is előszeretettel látogatják. A győri sziget déli részén hatalmas platánfák találhatók, míg északi felén vadgesztenyefák sorakoznak.
Az év nagy részében a rengeteg virágnak, fának köszönhetően a sziget ezer színben pompázik. Így aztán az sem meglepetés, hogy házasulók kedvelt esküvői fotózási helyszíne is a Radó-sziget.
A szigeten található a folyók városának egyik legszebb parkja, de szórakozó, pihenő és történelmi emlékhelyek is találhatók, így méltán az egyik legjobb győri randi helyszín.

Randi helyszínek Győr – Snidling Bisztró

A bisztró specialitása a házi készítésű smoothie-k, amik valódi vitaminbombák. Akár reggeliző randit is szervezhetsz a Snidling Bisztróba, és a szendvicseik és kávéik is nagyon jók.

Cím: Győr, Baross Gábor út 26.

Ismersz még jó randi helyszínt Győrben? Írd meg kommentben!