Randi ötletek rossz időben, esős napokra

randi ötletek rossz időben

Milyen randi programot lehet szervezni rossz időben? Szívesebben maradtok otthon, pihentető programot kerestek, vagy inkább az aktív, izgalmas programok hívei vagytok? Íme 9 randi ötlet rossz idő esetére, ahol mindenki megtalálja a számára ideális randi programot!

Randi ötletek rossz időben, esős napokra

Wellness

Érthető ha rossz időben nincs kedvetek kimozdulni, jól esik ilyenkor egy kis kényeztetés. Lehet lazítani a jacuzziban, szaunázni, masszázst venni.

wellness

Borkóstoló

A borkóstoló is nagyszerű randi program esős napokon. Finom borok kóstolgatása közben jókat lehet beszélgetni, és a borkóstoló végére garantáltan jó lesz a hangulat!

borkóstoló

 

Autókirándulás

Attól még, hogy kint rossz idő van, nem jelenti, hogy csak beltéri randi programot lehet választani. Igazán romantikus randi program esőben autózni, felfedezni új tájakat, helyeket és kötöttségek nélkül szabadon róni az utakat.

autókirándulás

Múzeum

Ha kulturális programra vágytok, akkor egy múzeum jó ötlet lehet.

múzeum

 

Szabadulószoba

Ha meg szeretnétek tornáztatni az agyatokat, akkor menjetek el egy szabadulószobába! Igazán izgalmas program, és nagyon sok mindent meg lehet tudni a másikról. Akár a barátaikat is elhívhatjátok!

 

Filmmaraton

Maradjatok otthon és nézzetek közösen filmeket vagy sorozatokat.

filmmaraton

Közös főzés

Ha nem szeretnétek kimozdulni a rossz időben, akkor maradjatok otthon, és főzzetek közösen olyan ételt, amit még nem próbáltatok. Csinálhattok tematikus főzést, például egy adott nemzet ételeit készítsétek el, például lehet olasz, mexikói, francia, amilyet szerettek.

közös főzés

Csoki fondue

Ha nem akartok túl sok időt a konyhában tölteni, készítsetek csoki fondue-t! Ki ne szeretné a csokit, pláne a forró csokit, amibe ínycsiklandó gyümölcsöket, babapiskótát, pillecukrot és egyéb nyalánkságokat lehet mártogatni! A forró csokit feldobhatjátok különleges fűszerekkel, mint például a chili vagy gyömbér, amiknek ráadásul vágyfokozó hatásuk is van.

csoki fondue

Táncoljatok!

Szokták mondani a táncról, hogy a vízszintes vágyak függőleges kifejeződése, így igazán passzol egy romantikus randihoz. Tegyétek be a kedvenc zenéiteket és táncoljatok felszabadultan!

tánc