Randi helyszínek télen – 5+1 szuper téli randi helyszín

randi helyszínek télen

Elsőre úgy tűnhet, hogy télen sokkal nehezebb randi helyszínt választani, de ha jobban belegondolunk a tél nagyon is romantikus tud lenni. Ebben a cikkben szeretnék ajánlani 5 + 1 téli randi helyszínt, és meglátod, sokkal könnyebb érdekes randi helyszíneket találni télen, mint gondoltad volna!

1.Randi helyszínek télen – Karácsonyi vásár

Ki ne szeretne karácsonyi vásárokba járni, átélni a karácsony hangulatát, karácsonyi dalokat hallgatni, forralt bort inni! Karácsonyi vásárokba senki sem a karácsonyi ajándékok beszerzése miatt jár, hanem a karácsonyi hangulat miatt, a legtöbb embernél ez a program kötelező eleme a karácsonyi készülődésnek. Miért ne szervezhetnétek randit egy karácsonyi vásárba? Maga a vásár is rengeteg beszédtémát is szolgáltat, és megbeszélhetitek azt is, hogy kinél milyen karácsonyi szokások vannak, hogyan szoktátok ünnepelni a karácsonyt.

2. Randi helyszínek télen – Ki a szabadba!

Van-e romantikusabb a havas tájnál! Ha van hó télen, akkor vétek lenne kihagyni egy kirándulást a havas tájon, akár szánkózással, hógolyózással, hóemberépítéssel összekötve. Ha nincsen hó, akkor sem kell elkeseredni, mert a korcsolyapálya biztos üzemel, az is egy remek randihelyszín télen!

téli randihelyszínek

 

3. Randi helyszínek télen – Forró csoki

Akik nem bírják a hideget, és inkább menekülnek előle, azoknak jó választás lehet egy forró csokizó hely. Nem nagyon van olyan ember, aki nem szereti a csokit, és a legtöbb csokoládé bárban igen különleges forró csokikat lehet kóstolni, különböző fűszerekkel, alkohollal, vagy egy közös csoki fondue-vel egy tálból csokoládézhattok!

randi helyszínek télen, forró csoki

 

4. Téli randi helyszínek – Fürdő

Aki nem szereti a hideget, és a forró csokinál is melegebbet akar, annak jó választás lehet egy fürdő. A forró vízben vagy a szaunában ülve el is felejti az ember, hogy kint mínuszok vannak. Sokat lehet beszélgetni, és jó lehetőség a feltöltődésre.

 

5. Téli randi helyszínek – Bowling

Akik kis mozgásra vágynak, de nem szeretnének a hidegben fagyoskodni, ők is találnak téli randihelyszínt. A bowlingot bárki gyorsan meg tudja tanulni, sokat lehet beszélgetni közben, de mivel folyamatosan gurítani kell, attól sem kell félni, hogy kínos csend lesz a randin.

randi helyszínek télen, bowling

 

+1 téli randi helyszín – Maradjatok otthon!

A randizáshoz nem feltétlenül kell elmenni otthonról, főleg ha a hideg idő miatt nincs kedvetek kimozdulni. Jó program lehet a közös főzés, akár forró csokit is készíthettek, ha nem akartok csokibárba menni. Játék közben ismerni meg az embert, jó szórakozás a társasozás, kártyázás, de akár filmet is nézhettek otthon!

 

Neked melyik téli randihelyszín tetszik a legjobban? Van esetleg egyéb ötleted, hova lehet télen randit szervezni? Írd meg kommentbe!