Rapid randi vélemények, rapid randi tapasztalatok

rapid randi vélemények

Már Magyarországon is több mint 10 éve szerveznek rendszeresen rapid randikat. Mennyire szeretik a résztvevők ezt a fajta ismerkedési formát, milyen rapid randi vélemények, rapid randi tapasztalatok vannak? Összeszedtem néhányat.

Nem tudod mi az a rapid randi? Itt olvashatsz róla bővebben!

Rapid randi tapasztalatok

“Nehezen szántan rá magam, hogy elmenjek rapid randira, mert azt gondoltam, hogy nagyon ciki, az ember már csak végső elkeseredésében megy ilyen helyre. Kellemesen csalódtam, mert csupa érdekes, és tök normális emberrel találkoztam. Féltem a beszélgetésektől is, de a hét perc tényleg nagyon gyorsan elmegy, csak egy embernél vártam a végét, mert nem nagyon tudtunk mit mondani egymásnak. Az est végére teljesen feldobódtam a sok beszélgetéstől, és lett egy közös találatom, remélem jó lesz a folytatás.”

 

“Jó buli. Valahogy úgy jött össze, hogy 8 lány és 7 fiú volt, tehát a srácoknak volt egy bonus randijuk. A “játékmesterek” nagyon kedvesek voltak és tényleg nem volt senki zavarban vagy ilyesmi.
Szimpátia kártyát kaptunk, amin bejelölhettük, hogy akarunk-e találkozni a másikkal vagy sem.
A 7 perc sok is, kevés is.
Volt akivel Atlantiszról beszélgettem mert valahogy előkerült ez a téma, volt akivel a netes ismerkedésről társalogtunk.
Az egyik fiúval a Harley-Davidson köré épített imageről folyt a csevej míg egy másik fiúval pl. kiderült, hogy egy főiskolára jártunk.
A 7-ből, egy pasi volt akivel kínosan hosszúnak tünt a 7 percEredmény:A 7 pasiból hatan kiválasztottak.Én viszont csak egyet jelöltem meg :))”

 

“Jó volt!

Nagyon kedvesek voltak a házigazdák, mindent elmondtak, oldották a feszültséget. A lányok nagyon csinosak voltak, és mi pasik is frankón néztünk ki. :o)

A 7 perc sok mindenre nem elég, de ha jó kérdéseket tesz fel a “pár” akkor nagyon valós lehet a szimpátia.

Vasárnap jött a levél az eredményről.

Aki nem fél attól, hogy személyesen ismerkedjen szabályozott keretek között, annak maximálisan ajánlom!”

 

Nekem tetszik az ötlet, mert kevés szabadidőm van,  és azt nem szívesen szánom arra, hogy adatlapokat böngésszek az online társkeresőn, meg gyártsam a leveleket, amikre kevés válasz érkezik. Itt személyesen találkozhatok 7 hús vér emberrel, akik szintén társat keresnek, a beszélgetések is jók voltak. Volt két lány, akiket szimpatikusnak jelöltem, de sajnos ez nem volt közös. Azért nem adom fel, próbálkozom még.

Rapid randi vélemények, van akinek nem jött be

“Próbáltam, de nagyon nem jött be. Én élőben, saját módszerrel, leszólítással vagy csak sima netes társkeresőkön nagyobb eséllyel ismerkedtem.”

 

 

“Csalódtam ebben az egészben, nem tartom magam olyan rossz pasinak hogy 7 csajból, akik több mint a fele kövér volt nem tartott szimpatikusnak és itt nem arról van szó hogy feleségül kell jönnie hozzám,csupán elérhetőség cseréről beszélünk. A buszmegállós ismerkedés meg nem az én zsánerem, elég nehéz kiszűrni hogy most van e valakije vagy csak szórakozik veled. A Rapid randinál meg biztos hogy a csaj barátot keres,hiszen akkor nem fizette volna be azt a bizonyos összeget a regisztrációnál.Úgy hogy még egyszer biztos hogy elmegyek erre a rendezvényre és szerencsét próbálok.”

 

Én biztos többet nem megyek, nekem nagyon nem jött be. Olyan érzésem volt, mintha valami húspiacon lennék. Maradok inkább az online társkeresésnél.

 

Mi ebből a tanulság?

A rapid randi véleményekből, tapasztalatokból arra lehet következtetni, hogy van, aki szereti ezt a fajta ismerkedési formát, van aki kevésbé. Ez egy működő módszer a pártaláláshoz, hiszen sok sikersztori is van, házasságok is köttettek már rapid randis ismeretségből, és valószínű ennyi idő alatt kihalt volna már ez a módszer, ha nem lenne működőképes. De ez nem jelenti azt, hogy mindenki számára ez a tökéletes módszer a pártaláláshoz, már csak azért sem, mert általában 20-45 közötti korosztályoknak szerveznek rapid randikat, aki kiesik ebből a korosztályból, annak más párkeresési módszert kell keresnie.

Miről beszélgess a rapid randin? Legjobb rapid randi kérdések!

Voltál már rapid randin? Milyen tapasztalataid vannak? Írd meg kommentbe!