Rapid Randi Budapest

rapid randi Budapest

Ki szeretnéd próbálni a rapid randit Budapesten? Válogass a rapid randi Budapest szervezők közül!

Nem tudod mi az a rapid randi? Olvasd el itt!

Rapid Randi Budapest

RapidRandi.hu

A RapidRandi 2003 óra szervez rapid randikat Budapesten, ők hozták be Magyarországra ezt a fajta ismerkedési formát. Minden szombaton szerveznek rapid randikat, három korosztálynak.

A kora délutáni, „huszasoknak” szóló Rapid Randin a 20-29 éves lányok és a 22-30 éves fiúk, a késő délutáni, „harmincasoknak” szóló Rapid Randin a 30-39 éves hölgyek és a 31-39 éves urak, mig a kora esti „negyveneseknek” szóló Rapid Randin a 40-49 éves hölgyek és a 40-55 éves urak vehetnek részt.

Jelentkezni a RapidRandi weboldalán lehet, fizetni a helyszínen lehetséges.

Ár: 5000 Ft, ami tartalmaz egy italt is, és van garancia is, ha senkit nem találtál szimpatikusnak, akkor legközelebb ingyen mehetsz.

Rapid randik helyszíne: Cafe Factory Kávézó, Budapest VI. Jókai utca 28.

Bár a cég a rapid randik szervezésével indult, mára már bővítette a palettáját és egyéb társkereső rendezvényeket is szerveznek rendszeresen, például Lakat Partyt, Főző Randit, Póker Randit, Wellness Randit, Csoki Randit, Mozi Randit.

FiftiFifti

A FiftiFifti cég szintén szervez rapid randikat Budapesten, bár ők villámcsetnek hívják, de a lényeg ugyanaz.

Nők 27-39, a férfiak 30-40 éves kor között vehetnek részt.

A következő rapid randik időpontját mindig a honlapjukon hirdetik meg, itt lehet tájékozódni és regisztrálni. Náluk előre kell fizetni a jelentkezéskor, ennek nyilván van előnye és hátránya is, annyiból jó, hogy aki előre kifzeti az nagyobb valószínűséggel meg is fog jelenni a rapid randin, amire jelentkezett.

Ár: 5000 Ft, ami tartalmaz egy italt, és van nem tetszési garancia, tehát ha senkit nem találsz szimpatikusnak, akkor mehetsz újra ingyen.

Érdemes feliratkozni a hírlevelükre, mert ha üresedés van egy rapid randin, akkor szoktak értesítést küldeni, és ilyenkor last minutbe-ben kedvezményes áron lehet részt venni.

Rapid randi helyszíne: Optica Bár, Budapest, Szent István krt, Nyugati környékén

Ami náluk újdonság, az az, hogy nem a szervezők összesítik a találatokat, hanem egy online felületen lehet bejelölni, hogy kit találtál szimpatikusnak, tehát nem kell azonnal a rapid randi ideje alatt eldöntened, hanem 72 órád van rá. Illetve arra is van lehetőség, hogy akit szimpatikusnak találtál, jelöld hogy kapcsolat céljából ismerkednél vele, vagy csak barátkoznál vele.

A FiftiFifti a rapid randikon/villámcseteken kívül egyéb társkereső programokat is szervez, például tábort, ismerkedős bulit, illetve előadások is szoktak lenni különböző társkereséssel, párkapcsolattal kapcsolatos témákban.

 

Randi Másképp

Bár a Randi Másképp nem klasszikus rapid randikat szervez, azért mégis megemlítem őket. Az ő programjaikon is 5-10 ellenkező nemű társkeresővel lehet megismerkedni valamilyen program keretében. Tehát nem az van, hogy mindenki 7 percet beszélget mindenkivel, hanem egy-egy programon lehetőség van többet is beszélgetni másokkal.

Vannak beltéri és kültéri ismerkedős programok is.

Beltéri programok: borkóstoló randi, társasjáték randi, krimi randi, kávéházi sütis randi

Kültéri programok: túra randi, bringa randi.

Az aktuális programokról tájékozódni és jelentkezni a honlapjukon lehet.

Az árak 3000 Ft-tól indulnak programtól függően.

 

Hova menjek rapid randira Budapesten?

Szerintem bármelyik céget válaszhatod, ha többször mész, akkor érdemes több céget is kipróbálni, kisebb az esélye, hogy ugyanannál a cégnél újra ugyanazokkal az emberekkel fussál össze egy-egy rapid randin.

A rapidrandi.hu előnye, hogy náluk minden szombaton van rapid randi, még nyáron is, illetve, hogy náluk a 40 felettieknek is szerveznek, de a többi cég is jó programokat szervez.

Ne gondolkozz, ha ki szeretnéd próbálni, válaszd ki valamelyiket és próbáld ki!

További rapid randik

Rapid randi Győr

Rapid randi Szeged