Randi kisokos: ezekre figyelj az első alkalommal!

randi tippek első randira

Bár változik a világ, az emberek ma is ismerkednek, ismerkednének egymással csakúgy, mint régen. Az első randi bizony sok bakival járhat, mivel még nem nem tudunk szinte semmit sem a másikról. Ez azonban nem jelenti azt, hogy mindent azonnal fel kell adni, beszélgetni kell, illedelmesen viselkedni és akkor bármi kialakulhat.

Ebben a cikkben eláruljuk, hogy mire érdemes ügyelni az első randin.

Mi az amit megtehetünk és mi az amit nem?

Csak olyanokkal randizzunk, akik valóban vonzók számunkra mindegy, hogy másnak mi a véleménye. Nem illik elkésni és rendezetlenül megjelenni, politikáról, vallásról beszélgetni, ráérünk a későbbi alkalmakkor is felhozni ezeket a témákat.

Nem illik a másikat emberi méltóságában megsérteni, folyamatosan beszélni és a másikat nem hagyni szóhoz jutni, így ugyanis nem sokat fogunk megtudni a partnerről. Legyünk lazák, hogy a másik se feszengjen, ha lehet ne beszéljünk csúnyán, fejezzük be a panaszkodást. Bár mi magyarok szeretünk negatívan látni dolgokat, most tegyük félre.

A dicsekvést hagyjuk máskorra, nem szokott szimpátiát szülni. Ha egy témában nem ért egyet a páros, akkor ne akarjuk mindenáron meggyőzni a másikat. Emellett a telefont lehetőleg ne nézegessük, úgy fog tűnni, mintha nem érdekelne a másik.

Azt lenne a legjobb, ha mindenki természetes módon tudna viselkedni az első randin, hiszen ha lesz folytatás nem kell változtatni a viselkedéseden.

Amire figyelni érdemes az első randin

Van pár dolog, ami bár nem kötelező, de érdemes betartani, ha először találkozunk valakivel.

  • Legyünk érdekesek, és érdeklődőek, így tudhatunk meg a másikról sok fontos dolgot.

  • Figyeljünk arra, ha a partner elmondja mit szeret csinálni, olvasni, nézni, hallgatni.

  • Ne hazudjunk a másiknak, akkor a valóság nem olyan lenyűgöző.

  • Ne áruljunk el túl sokat magunkról az első alkalommal.

  • Mondjuk meg szemtől szembe, ha nem szeretnénk második alkalmat.

  • Ne legyünk udvariatlanok és ne igyunk túl sokat.

  • Ne nézzünk meg feltűnően másokat, amikor randin vagy, tiszteljük meg a partnert azzal, hogy figyelünk rá.

  • Próbáljuk meg jó érezni magunkat.

  • Az első alkalommal ne beszéljünk szexről, az valószínűleg mindent tönkretenne.

Mi történik a sokadik alkalommal?

Ha szerencsénk van olyan jól sikerült a randi, hogy a 10. házassági évfordulóra meglep majd a párunk a Brillancy webáruházból egy szép medállal. Akik nem gyűrűt szeretnének vásárolni, azoknak megalkották a szebbnél szebb ékszereket. Ezeket a gyémánt medálok webáruházából lehet beszerezni. A medálok káprázatos gyémántból, fehér vagy sárga aranyból és rozé aranyból készülnek. A medálok díszítése gyémánttal és drágakövekkel történnek, amelyek nagyon elegáns megjelenést biztosítanak.

Összegezve

Az első randin próbáljunk meg annyira természetesen viselkedni, amennyire csak lehet, érdeklődjünk a partnerről, és mindenképpen legyünk őszinték. A sokadik alkalommal azonban már jöhetnek a komolyabb témák, esetleg ajándékok, például egy csodálatos gyémánt medál.