Milyen alkoholt érdemes inni az első randin?

randi ital

Az első randin a legfontosabb az első benyomás, persze ha addig egyáltalán nem ismertétek egymást. Többet mond mint a kommunikáció, hiszen általában mindig történik valami, amiről emlékezetes marad mindegy, hogy jól vagy rosszul sikerült. Van egyfajta varázsa. Az ismerkedés alapköve, itt ugyanis már sok mindent megtudunk a másikról.

Ebben a cikkben arról számolunk be, hogy milyen alkoholt érdemes inni az első randin!

Mi várható az első randin?

Árulkodó jel például az italfogyasztás is, de messzemenő következtetést azért azonnal nem szabad levonni belőle. Néhány ital fajtájából azonban következtetni lehet egy kicsit a férfi jellemére, feltételezve, hogy nem csak megjátssza magát. Aki például marad a víznél, az földhözragadt személyiség, aki viszont a gin választékból válogat, az sokkalta inkább kedveli a változatosságot.

Ásványvíz

Egyszerű, tiszta, földhözragadt jellem, szereti a biztonságot, a hétköznapit az újdonságok megijeszthetik. Hisz a klasszikus női-férfi szerepben, mivel kényelmes a nőtől várja a kezdeményezést. Nem egy színes egyéniség de azzá válhat ha felhagy a lustasággal.

Kávé vagy tea

Ha kávét vagy teát rendel komoly, végletekig nyugodt személy, fontos a harmónia az életében, szinte lehetetlen kihozni a béketűrésből. Gondolkodásmódja kicsit öreges, de legalább mindenről lehet vele beszélgetni.

Fehérbor

A fehérbor rendelése felsőbb társadalmi osztályra utalhat, kifinomult személyiség, inkább a meggyőzés az eszköze mint az erőszak.

Vörösbor

Fontosak számára az érzelmei, szeret elmerülni a gondolataiban, spirituális beállítottságú.

Lehet azonban a sznobizmus jele is a vörösbor fogyasztása, ez akkor szokott előfordulni, ha azt szeretné érzékeltetni, hogy ezekkel a tulajdonságokkal rendelkezik.

Pezsgő

Az ünneplés itala, nem az első randié. Aki pezsgőt rendel mindig talál alkalmat az ünneplésre, vagy a nő fontos neki, megadja a módját az ünneplésnek.

Sör

A férfias alkatú pasik fogyasztanak sört, klasszikus, hagyományos szerepet kedvelők. Fontos számukra a nőiesség, ha meg kell védeni a nőt rá lehet számítani.

Rövidital

Első randin nem jellemző a fogyasztása, ha mégis egyenes jellemű, lényegre törő, aki nem szeretne más képet festeni magáról. Kivétel, ha többet is eltüntet, mert akkor már fontos neki az ital és gyakran fogyasztja. Ide tartozik az összes divatos ital is mint a whisky, gin, szake,vodka, konyak stb. A gin amúgy is egy olyan alap alkohol, amiből számos színes finomság készíthető.

Fröccs

Zárkózott alkat,kerüli a nagy érzelmeket, időre van szüksége, hogy megnyíljon. Esetleg befolyásolható és nem vállalja fel magát. Akar valamit de lassan, ezek az emberek a világnak akarnak megfelelni nem maguknak.

Koktél

Nem rendelkezik stabil értékrenddel, igyekszik mást mutatni magáról mint a valóság, fontos számára az elismerés. Szeret imponálni.

Gyümölcslé

Vagy szűklátókörű és mindig ezt issza vagy változatos ugyan az ízlése, de törekszik a tudatos életre, odafigyel magára. Az azonban egyáltalán nem biztos, hogy a lelki dolgok is fontosak neki.

Összegezve

Összességében elmondható, hogy bár lehet következtetni a férfi jellemére a fogyasztott ital fajtájából az azonban igaz, hogy az első randin tapasztaltakat nem árt egy következőnél még pontosítani..