3 csillagjegy, amelyeket a flörtölés energiával tölt fel

csillagjegy flörtölés

A csillagjegyek nagyban meghatározzák, hogy milyen lesz a személyiségünk, milyen temperamentumunk lesz, hogyan fogadjuk a világot, és hogyan viszonyulunk hozzá és másokhoz.

Az asztrológia a szerelemhez és a kapcsolatokhoz való hozzáállásunkat is befolyásolja. Ebbe beletartozik a flörtölés is, ezért van az, hogy egyes csillagjegyek hajlamosabbak a flörtölésre.

Azok a csillagjegyek, akik nagy flörtölők, általában a Vénusz vagy a Neptunusz bolygók hatása alatt állnak. A Vénusz a szerelem, a harmónia és a romantika uralkodója.

A változékony és légies jegyek hajlamosabbak a flörtölésre és a szórakozásra. Olyan bájt és vonzerőt képviselnek, amelynek mások nem tudnak ellenállni.

Kik azok a csillagjegyek, akik a legnagyobb flörtölők közé tartoznak?

1. Ikrek

Az Ikrek az egyik legkommunikatívabb csillagjegy. Természetüknél fogva flörtölősek, mint a legtöbb levegő jegy.

Alkalmazkodóak és változékonyak a kommunikációjukban és a másokkal való kapcsolataikban. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni. A flörtölés egy módja annak, hogy megsimogassuk az egójukat, és úgy érezzük, hogy elfogadják, kedvelik és elbűvölik őket.

Az Ikrek mindenféleképpen szeretik a játékot. Ritkán kötelezik el magukat komoly szándékok mellett. Még ha sikerül is magukat elkötelezni, ez nem fogja megakadályozni őket a flörtölésben.

A flörtölésük nem mindig a hűtlenségre irányul. Csak azért csinálják, hogy jól érezzék magukat. Gyakran használják a szavaikat és a kommunikációban való jártasságukat, hogy felhívják magukra a figyelmet és benyomást keltsenek.

2. Oroszlán

Az oroszlánok rendkívül bájosak. Szeretnek a figyelem középpontjában lenni. Csak figyelemre és imádatra van szükségük. Erősebbnek és bájosabbnak érzik magukat, ha kedvelik őket. Ezért keresik a flörtölést, hogy növeljék az önbecsülésüket és erősítsék az önértékelésüket.

Ez a csillagjegy szereti a kalandokat. Készen állnak arra, hogy különösebb gondolkodás nélkül fejtörő hódításokba kezdjenek. Mindent megtesznek, hogy lenyűgözzenek másokat, és ez általában sikerül is nekik.

Az oroszlánok küzdenek az utolsó pillanatig, amíg el nem érik a céljukat, hogy meghódítsanak valakit, ha már egyszer elhatározták magukat. Ennek a csillagjegynek a képviselői nem félnek kimutatni az érzéseiket vagy az érdeklődésüket, még akkor sem, ha eltaszítják őket.

3. Mérleg

Ennek a csillagjegynek az uralkodó bolygója a Vénusz – a romantika, a szerelem és a flörtölés bolygója.

Arról ismertek, hogy mindent képesek romantikussá változtatni. Tudják, hogyan tegyék boldoggá a párjukat. Elbűvölnek szavakkal, gesztusokkal, tudják, hogyan kell lenyűgözőnek lenni.

Ha a Mérleg csillagjegy képviselője úgy dönt, hogy fel akarja kelteni valakinek a figyelmét, azt el is fogja érni. Nem félnek kimutatni az érdeklődésüket, majd az érzéseiket és a szeretetüket.

A Mérlegek képesek tökéletesen elsajátítani mások testbeszédét, amivel automatikusan pontokat szereznek. Tudják, hogyan kell megragadni vágyaik tárgyának elméjét, maradandó benyomást hagyva.