Hol lehet ismerkedni?

hol lehet ismerkedni

Hol lehet ismerkedni manapság? Hol és hogyan lehet új embereket megismerni, ahol találkozhatsz életed párjával? Ehhez kapsz most műkődő tippeket.

Hol lehet ismerkedni?

Barátokon, ismerősökön keresztűl

Mindenkinek vannak barátai, és a barátaidnak is vannak olyan barátai akiket még nem ismersz, miért ne ismerhetnéd meg őket? Ráadásul azok lesznek barátok, akikben van valami közös, hasonló a gondolkodásmódjuk, hasonló dolgokat szeretnek. Tehát nagy valószínűséggel a barátod ismerősei is hasonló típusú emberek, akikkel könnyebb megtalálni a közös hangot. Szervezzetek közös programokat, ahol megismerkedhettek, vagy bulit is szervezhetsz, ahova meghívsz minden barátodat és megkéred, hogy mindenki hozza el egy olyan barátját, akit még nem ismersz.

Kutyaséltáltatás közben

A kutyások általában összetartanak, a kutyások akkor is köszönni szoktak egymásnak ha szembe találkoznak, ha még sosem találkoztak. És még azon sem kell gondolkozni, hogy mivel indítsd  a beszélgetést, hiszen mindenki szeret beszélni a kutyájáról, meg lehet vitatni a kutyával kapcsolatos dolgokat.

ismerkedés kutyasétáltatás

 

Munkahelyen

Nagyon triviálisnak tűnhet, hogy munkahelyen is lehet ismerkedni, pedig nagyon sok kapcsolat szövődik munkahelyen, hiszen rengeteg időt töltünk ott, és a statisztikák szerint a munkehelyen létrejött kapcsolatok nagy eséllyel végződnek házassággal. Persze a munkahelyen történő ismerkedésnek is megvan a kockázata, ha esetleg nem jön össze a dolog akkor kellemetlen lehet, de nem kell feltétlenül csak a közvetlen munkatársakra gondolni. A munkahelyednek lehetnek alvállalkozói, akikkel munkakapcsolatba kerülsz, részt vehetsz céges rendezvényeken, konferenciákon, ahol szintén sok új embert meg lehet ismerni.

Tánctanfolyamon

A tánctanfolyam szintén jó terep az ismerkedésre, és a legtöbb tánciskolában rendszeresen szoktak külön táncos bulikat is szervezni, ahol a tánctanfolyamon tanultakat lehet a gyakorlatban is használni. Tehát ha megtanulod az adott táncot, ezeken a bulikon még több emberrel ismerkedhetsz meg, nem csak azokkal, akikkel egy tanfolyamra jártál. Tango, swing, salsa táncos bulik rendszeresen vannak. Azt viszont érdemes tudni, hogy általában több nő szokott jelentkezni a tánctanfolyamokra, így ez leginkább a férfiak számára jó ismerkedési lehetőség, mert sok hölggyel ismerkedhetnek meg. Ráadásul a táncoslábú férfiak mindig nagyon népszerűek a nők körében, például Gene Kelly az Ének az esőben és több más musical sztárja is emiatt kezdett el táncot tanulni, mert látta, hogy ez nagyon bejön a nőknél.

ismerkedés tánctanfolyam

 

Edzőteremben

Az edzőteremben is sok új emberrel lehet találkozni. Mivel a legtöbb csoportos órát nők szokták látogatni, ezért ha férfiakkal szeretnél ismerkedni akkor inkább az edzőtermi részre menj, mert a férfiak inkább ott szoktak lenni. Kérhetsz tanácsot a gépek használatához, az edzéstervhez és máris van ürügy kapcsolatba lépni. A férfiak meg a csoportos órák közül válasszanak olyat, ami az érdeklődési körükbe belefér. Zumbára például sok nő jár, de a legtöbb férfitől távol áll, hogy végig csináljon egy zumba órát, de a spinning vagy jóga a férfiaknak is jobban bejön és ott is rengeteg nővel lehet találkozni.

 

Interneten

Manapság az internetes ismerkedés már teljesen megszokott dolog, és rengeteg lehetőség is van rá. Regisztrálhatsz társkereső oldalakra, vannak ismerkedős alkalmazások, mint például a Tinder, de a facebookot is sokan használják ismerkedésre.

ingyenes társkereső appok

Randi rendezvényeken, társkereső programokon

Egyre több cég programokat kifejezetten társkeresők számára, ilyen például a rapid randi, de van már túra randitól kezdve a bowling randin át a főző randiig rengeteg féle program. Ezeknek az az előnye, hogy egyedülállókkal tudsz találkozni, míg mondjuk egy edzőteremben ha megtetszik valaki elsőre nem fogod tudni, hogy szabad-e. Ezen kívül ezeken a társkereső programokon a saját korosztályodból találkozhatsz ellenkező nemű társkeresőkkel.

És hol lehet ismerkedni még? Gyakorlatilag bárhol, csak nyitottság és kezdeményezés szükséges, hogy tegyél az ügy érdekében. Keresd azokat a lehetőségeket, ahol új emberekkel találkozhatsz, menj el minél több helyre, próbálj ki minél több mindent. Akár Te is szervezhetsz programot, bulit, túrázást a barátaidnak, ismerőseidnek, ahova csatlakozhatnak mások is. És nagyon fotnos még a nyitottság, hiába mész el egy edzőterembe, ha nem szólsz senkihez, vagy hiába mész egy társkereső rendezvényre, ha végig a sarokból figyeled a többieket. A legjobb, ha ezekre a programokra egyedül mész, és nem a legjobb barátoddal, barátnőddel, mert akkor hajlamos az ember az ismerősével tölteni az időt, mintsem új embereket megismerni. És ha látják, hogy valakivel érkeztél, akkor mások is kevésbé fognak feléd közelíteni.