Második randi tippek, témák, helyszínek

második randi

Ha túl vagytok az első randin, és szimpatikusnak találtátok egymást, akkor eljött a második randi ideje! Íme néhány hasznos tipp a sikeres második randihoz!

Mikor legyen a második randi?

Nehéz erre a kérdésre konkrét választ adni, mert sok minden függ attól, hogy mi volt az első randin, hogy végződött. Ha esetleg az első randi végén megbeszéltétek már a másodikat, akkor már adott az időpont. Ha nem beszéltétek meg, akkor jó tudni hogy a felmérések szerint a nők a férfiaktól várják a kezdeményezést a második randira, tehát kedves férfiak ha szeretnétek második randit, akkor tegyetek lépéseket ennek érdekében! Nem szerencsés túl sok időt hagyni (mondjuk heteket) az első és második randi között, de persze lehetnek olyan esetek mikor ezt máshogy nem lehet megoldani, mert mondjuk elutazik valamelyik fél.

Hova menjünk második randin? – második randi helyszínek

A második randira érdemes olyan helyszínt, programot választani ahol van lehetőség a beszélgetésre, hiszen beszélgetés közben tudtok jobban megismerkedni. Lehetőleg más típusú helyszínt válasszatok, mint amilyen az első randi helyszíne volt. Tehát ha az első randin teázni voltatok, akkor a második randi ne egy kávézóban legyen.

Lehet akár hosszabb, több órás program is, és érdemes olyan programot választani, ami élményeket nyújt. Ez lehet akár kirándulás, biciklizés, egy különleges kiállítás, de egy étterem is lehet izgalmas program, ha számotokra új ételeket kóstoltok. Színház vagy koncert is jó választás lehet, ha utána megbeszélitek a látottakat.

A férfiak jó ha tudják, hogy a nők általában szeretik, ha a férfi kreatív a randi programot illetően, és vannak ötletei. Az első randin volt már lehetőség valamennyire megismerni a másikat, ami segíthet ötleteket adni a második randi helyszínének kiválasztásához.

 

második randi helyszín

 

Miről beszélgessünk a második randin? – második randi témák

A második randi még mindig az ismerkedésről és a szórakozásról szól. Lehet kicsit személyesebb témákról is beszélni, de komolyabb témákat inkább csak nagy vonalakban érinteni. Nem jó ötlet a második randin az exekről, házasságról, családi problémákról faggatni a másikat, vagy a saját lelki problémáinkat rázúdítani a másikra.

Az első randira ajánlott témákat a második randin is lehet alkalmazni.

Ha a randi partnered mesélt az első randin valami aktualitásról, például hogy egy megbeszélésre készült, vizsgája volt, koncertre megy, akkor rákérdezhetsz, hogy hogy sikerült a megbeszélés/vizsga stb. Mindenkinek jól esik a figyelmesség.

Második randi szabályai

A második randin ugyanazokat a szabályokat érdemes követni, mint bármelyik randin.

Ne késs!

Nagyanyáink idejében még az volt a szokás, hogy nőknek késni kellett a randiról, hogy ezzel teszteljék a férfiakat. Gondolom Te sem szereted ha megváratnak, ezért Te se tedd ezt mással! Persze előfordulhat hogy dugóba kerülsz, akkor értesítsd a másikat, de taktikázásból késni nincs értelme.

Tedd el a telefonodat!

Nagyon idegesítő, mikor valaki folyamatosan a telefonjával van elfoglalva. A randipartnereddel foglalkozz, és ne a telefonoddal.

Légy önmagad!

Természetes, ha izgulsz a második randin, és az is, hogy mindenki igyekszik ilyenkor a legjobb formáját mutatni. Azért próbálj minél természetesebb lenni, és önmagadat adni, ha introvertált alkat vagy, akkor ne próbáld meg eljátszani, hogy egy igazi mókamester vagy.

Kérdezz és beszélj!

Fontos, hogy minél jobban megismerjétek egymást. Ehhez az kell, hogy mindketten szóhoz jussatok. Gyakran abba a hibába lehet esni, hogy az egyik fél kérdez valamit, a másik válaszol. Aztán jön egy újabb kérdés, és így folytatódik, és olyan lesz a beszélgetés, mintha az egyik fél interjúvolná a másikat. Ezt úgy lehet elkerülni, hogyha kérdeznek tőled valamit, akkor visszakérdezel. Például ha megkérdezik tőled hogy tetszett az x film, akkor elmondod, és visszakérdezel, hogy és Neked hogy tetszett, milyen filmeket szeretsz stb.

Sokan nem szívesen beszélnek magukról, ha Te ilyen típus vagy, akkor gondolj arra, hogy az nem elég, ha Te megismered a randipartneredet, neki is meg kell ismernie téged!