Rapid randi tippek – 9 tipp a sikeres rapid randihoz

rapid randi tippek

Bejelentkeztél egy rapid randira, és most izgulsz, hogy mi lesz, nem tudod hogyan viselkedj, hogy minél nagyobb eséllyel jelöljenek szimpatikusnak? Semmi gond, itt vannak a legjobb rapid randi tippek!

9 tipp a sikeres rapid randihoz

1. Rapid randi tippek – Öltözködés

Figyelj az öltözködésre, inkább legyél túlöltözött, mint alul öltözött! Nem azt jelenti, hogy szmokingban vagy kisestélyiben kell menni, de nem is a kinyúlt ezer éves pólódban. Igyekezz jó benyomást kelteni az öltözködéssel is, és vedd figyelembe, hogy a rapid randin főleg ülni fogsz, tehát ellenőrizd, hogy a kiválasztott ruhában ülve is jól nézel-e ki. Az emberek állva szokták megnézni magukat a tükörben, de egészen máshogy mutatsz ülve, mint állva. Mivel a rapid randin egy este mindenki több jelölttel is találkozik, ezért előnyös ha van valami különleges, megjegyezhető a külsődben. Ez lehet például egy színes nyaklánc, kendő vagy óra.

2. Rapid randi tippek – Érkezz időben!

Rapid randin mindenki ki szeretne valahogy tűnni a többi jelölt közül, de nem a legjobb kezdés, ha azzal hívod fel magadra a figyelmet, hogy na ő az a késős, aki miatt 15 percet kellett várnunk. Inkább érkezz kicsit hamarabb, ami azért is jó, mert akkor akklimatizálódni tudsz a helyhez, az utazási időbe számold bele azt is, hogy lehet hogy nehezebb lesz parkolóhelyet találni.

3. Rapid randi tippek – Hagyd otthon a barátokat!

Főleg nőkre jellemző, hogy szeretnek csapatostul menni rapid randira. Érthető ha bizonytalan vagy, és valamennyi biztonság érzést adhat, ha ott van egy ismerősöd, de ha jobban belegondolsz, nem biztos hogy annyira jó ötlet. Képzeld el, ha mondjuk mindkettőtöknek ugyanaz a férfi tetszik meg, és csak az egyikőtöket találja szimpatikusnak. De az sem kellemesebb eset, ha mindkettőtöket szimpatikusnak talál! Arról nem is beszélve, ha ismerőssel van az ember, akkor általában kevésbé nyitott a többi ember iránt.

4. Rapid randi tippek – Légy pozitív!

Te kivel töltöd szívesebben az idődet, pozitív kisugárzású emberekkel, vagy negatív kisugárzásúakkal? Próbálj pozitív maradni, a rapid randi nem a legjobb hely, hogy elmeséld hogyan veszítetted ez az állásodat, milyen szörnyű szakításon vagy túl, vagy hogy a családod küldött el a rapid randira, mert annyira depressziós voltál az utóbbi időben. Akár tetszik, akár nem, de egy rapid randin el kell adni magadat, és ehhez nagy segítség, ha pozitív vagy!

5. Rapid randi tippek – Ne csak magadról beszélj!

Fontos a rapid randin, hogy minél jobb benyomás alakuljon ki rólad, a rövid időhöz képest minél jobban megismerjen a másik fél, de az sem túl jó, ha csak magadról beszélsz, és nem hagyod a másikat érvényesülni. Ha beszéltél kicsit magadról, kérdezhetsz valamit a másiktól, hogy neki is legyen lehetősége megmutatnia magát.

6. Rapid randi tippek – Ne csak hallgass!

Nem jó, ha túl sokat beszélsz, de az sem, ha túl keveset. A legtöbb ember szeret magáról beszélni, ezért akár még úgy is tűnhet, ha jó hallgatóság leszel, azzal sikeres lehetsz, de ha semmit nem tud meg rólad a másik, kicsi az esély, hogy szimpatikusnak fog jelölni.

Nem tudod miről beszélgess? Legjobb rapid randi kérdések

7. Rapid randi tippek – Testbeszéd

Ne feledd, nem csak a száddal kommunikálsz, hanem a testeddel is! Próbálj laza lenni, ne fond össze a karjaidat a mellkasod előtt, de az sem jó ha túl laza vagy, és lefolysz a székről.

8. Rapid randi tippek – Búcsúzz el!

Rapid randin csengetéssel szokták jelezni, mikor vége az adott randinak, és cserélni kell partnereket. Van, aki  a csengő hallatára, a mondat közben feláll, és tovább megy, ami nem túl kellemes a másik félnek. Rendben van, hogy csengettek, és itt a csere ideje, de azért a mondat végét várd meg, és búcsúzz el a randi partneredtől.

9. Rapid randi tippek – Jelentkezz!

Ha közös találatod lett a villámrandin, akkor minél előbb jelentkezz a másiknál, hogy megbeszéljétek az első randit.

Jó rapid randizást!

Ha van esetleg tipped a többi rapid randizó számára, írd meg kommentben!

Rapid randi Budapesten