Ingyenes társkereső appok mobiltelefonokra

ingyenes társkereső appok

Egyre nagyobb közönséget hódítanak meg a mobilos társkereső applikációk. A virtuális és gyors ismerkedést választóknak sem kell már otthon a számítógép előtt ücsörögniük a remélt randi érdekében. A mobilos társkereső alkalmazásokkal szó szerint zsebre vághatják partnerkereső profiljukat, és bárhol, és bármikor, akár a buszon, az utcán vagy egy szórakozóhelyen is kényelmesen böngészhetnek a regisztrált párkeresők közül.

Nézzük melyek a legjobb társkereső alkalmazások:

Csajok és pasik társkereső app.

Magyar nyelvű társkereső, melyben több 1000 új tag profilját böngészheted. Lájkold a fotóikat és nézd meg miket válaszolnak a személyiségükkel kapcsolatos kérdésekre.

A Csajok és pasik alkalmazás ingyenesen letölthető Android mobilokra, továbbá iOS mobileszközökre is.

 Badoo társkereső és chat mobilalkalmazás

A Badoo társkeresőt neked találták ki, ha gyorsan és egyszerűen szeretnél megismerkedni valakivel. A Badoo társkeresőt használók láthatják egymást a mobiljukon, ha egymás közelébe érnek.

A Badoo társkereső alkalmazás letöltése Android és iPhone eszközökre ingyenes!

Lili fox társkereső mobilalkalmazások

Az újfajta ingyenes társkereső applikáció különlegessége, hogy a választás lehetőségét a hölgyek kezébe rakja, így ez a magyar társkereső kifejezetten nekik kedvez.
Persze mindenki böngészheti a többiek profilját és játékosan próbálhatnak ismerkedni, a csevegést végül mégis csak a csajok indíthatják el, ha érdekli őket a partner.

A Lili fox társkereső alkalmazás letöltése Android és iPhone eszközökre ingyenes!