Legjobb randi helyszínek Szentendrén

randi helyszínek Szentendre

Nem tudod hova szervezd a randit Szentendrén? Íme 8 tipp a tökéletes randi helyszínekhez Szentendrén, akár szabadtéri, akár beülős randi programot tervezel, itt megtalálod a kedvedre valót!

Randi helyszínek Szentendrén

 

Szentendre Belváros – Templomdomb

A Blagovesztenszka Szerb templom romantikus kertje felől felsétálva innen szemügyre vehetitek az egész várost, a Dunát, és a csodás terrakotta háztetőket, kéményeket. Nyári időszakban a Főtér felé lesétálva a kis sikátorban megkóstolhatjátok Szentendre legjobb lángosát, az Álom lángost.

 

Rövid séta Szentendre Szamárhegy zegzugos utcáin, dunai panorámával

A Duna, a Szentendrei sziget és a belváros képe a szamárhegyi Szerb kereszttől a legszebb. Ha megnéztétek együtt, utána érdemes beülni a Dalmát Szamár Bisztróba (Cím: Szentendre Bartók Béla utca 11, nyitva: H-P 7.30-22.00, Szo, V: 10.00-22.00). Hangulatos kis hely, finom forrócsokival, koktélokkal, mártogatós ételekkel. A randi helyszínek közül ez biztosan dobogós!

 

Vadregényes séta kettesben a Bükkös pataknál

Szentendre belvárosától elsétálni egészen a Vashídig a madárcsicsergős Bükkös patak partján, igazán vadregényes, és romantikus. A séta után a vashídnál biztosan jól esik majd Szentendre legjobb pizzája, esetleg egy finom kávé a Panificio il Basilico hangulatos éttermében vagy kávézójában. (Cím: Szentendre János u. 2. Nyitva: Hétfő kivételével minden nap 11.00-22.00)

 

Szobrász utcától a Bükkös patak mentén a belvárosba

A gyönyörű fekvésű tágas parkos térré szélesedő Szobrász utca felől lépcsőkön lesétálva a Bükkös patakhoz, majd tovább a belváros felé kellemes sétát tehettek egészen Szentendre sétáló utcájáig a Dumtsa Jenő utcáig, vagy egészen a Duna partig. Itt már rengeteg étterem, kávézó közül választhattok.

séta Szentendrén

 

Lángosozni a Duna korzón

Laza esti séta a parti sétányon mindig kellemes kikapcsolódás. Ha megéheztek, a Fantázia büfében vegyetek lángost, Télen még finom forralt bort is kaphattok hozzá.

 

Al Cuor Contento olasz étterem

Csöppnyi Toscana Szentendre szívében (Szentendre Alkotmány utca 5. Nyitva: kedd és szerda kivételével minden nap 12.00-21.00) néhány asztallal, egyszerű választékkal, de annál finomabb olasz tésztákkal, olasz házigazdával. A tiramisut ne hagyjátok ki!

 

Mozi élmény a P’art moziban

Ha nem voltál még itt, mindenképp próbáld ki! Családias hangulatú, kis art-mozi, bögrében szervírozott teákkal, amit bevihetsz magaddal a filmre. (webhely: https://partmozi.hu/)

 

Erdei séta a Pismány tetején

Csendes erdei sétaút a fák között Pismány legtetején a Cseresznyés út végében, csodás panorámával, mindenkitől távol. Csak világosban ajánlott!

További lehetséges randi helyszínek, program ötletek, programok Szentendrén: https://szentendreblog.hu