Design ékszer? Coeur de Lion az iránytű!

design karkötő

Az ékszer készítési technikák, az anyaghasználat egyik modern reformere a német Coeur de Lion ékszer cég. Az ékszergyártó műhelyéből kikerülő ékszerekre, a márkára jellemző szigorú minimalista formavilág harmonikusan találkozik a szokatlan, izgalmas színkombinációkkal, újszerű formai megoldásokkal megoldásikban.

női karkötő nyaklánc

 

A  jellemző német precizitással, kézzel megmunkált ékszer kompozíciók visszafogott eleganciája közvetíti a kiváló minőséget, és az időtlen szépséget az ékszer márkák piacán. Új értelmet kapnak a nemesacél fémkeretek, a rendkívül igényesen megmunkált színteljes betétektől, melyek hematitból, akrilból, színes és átlátszó üveg kristályokból, gyöngyökből, strasszokból állnak. A Coeur de Lion ékszer márka nem csak a kritikusok és szakemberek véleménye szerint emelkedett a luxus design ékszerek „csarnokába”, hanem világszerte gyors sikert aratott az igényes vásárlók között.

coeur de lion karkötő nő

Coeur de Lion karkötő „recept”

Végy egy adag magas minőségű nemes acél alapanyagot, álmodd meg az egyedi stílusodat, majd gondosan tervezd meg a karkötő formáját, válassz hozzá illő díszítő elemeket, amelyek lehetnek üvegkristályok, színes vagy áttetsző akrilok, nemes vagy drágakövek, gyöngyök. Tervezéskor fektess kiemelt hangsúlyt az összhangra, a színek harmóniájára, szemelőtt tartva a visszafogott eleganciát, de ugyanakkor legyen összetéveszthetetlen, izgalmas is a karkötő. Minden részét precízen kézzel munkáld meg, ügyelve a legapróbb részletekre, és ha befejezted a gondos munkát, ellenőrizd le újra, hogy megfelel a Coeur de Lion ékszer márka magas minőségi elvárásainak, hosszú élettartam és esztétikai követelményeinek, majd a végén állíts ki hitelességi igazolást minderről a Coeur de Lion karkötőhöz. Az ékszer a hitelességi igazolással együtt kerüljön eredeti Coeur de Lion ékszer dobozba, és elkezdheti világkörüli útját az igényes vásárlóhoz.

arany karkötő

A  Coeur de Lion ékszerek termékcsoportjaiból különleges ékszer szettek alakíthatók ki, kombinálhatók a karkötők fülbevalókkal  vagy hozzá illő design nyakláncokkal, gyűrűkkel. Biztosak lehetünk abban, hogy Carola Eckrodt alkotásai időtlenül elegánsak és izgalmasak maradnak, bárhogy is változzon az ékszer divat.

nő ékszerekkel