Tedd felejthetetlenné az együttléteket masszázsolajjal!

masszázs

Ha egy kis változatosságot szeretnél belevinni az intim együttlétekbe, akkor ahhoz nem kell más, mint egy kis kreativitás. Egy finom illatú, bőrön kellemes érzetet nyújtó masszázsolajjal nem igazán tudsz mellé nyúlni. Csak néhány fontos dologra kell odafigyelned, ha felejthetetlen erotikus masszázsban szeretnéd részesíteni a párodat.

 

Ha érdekel a technika, akkor olvass tovább, ugyanis most el fogjuk árulni, hogy miként csináld jól. Sőt, azt is megtudhatod, hogy melyik online szexshopban érdemes olajat vásárolnod.

Mi az a masszázsolaj?

A masszázsolaj az erotikus masszázshoz készített növényi olaj, amit kifejezetten szexshopból lehet beszerezni. A használatával kellemes hangulatot teremthetsz, ehhez többek között az illata és a bőre gyakorolt hatása is nagymértékben hozzájárul. Nagyon könnyen fel lehet vinni bármelyik testrészre, például a hátra, a karokra és a lábakra. Az összetevőit tekintve ugyanolyan előnyös tulajdonságokkal rendelkezik, mint a hagyományos növényi olajak. Nyugtatják, harmonizálják és hidratálják a bőrt, a megfelelő masszázzsal alkalmazva pedig segítenek a nemi vágy fokozásában és a gátlások feloldásában is.

Így csináld az erotikus masszázst!

Először is nagyon fontos, hogy a szexshop kínálatából válassz egy finom illatú masszázsolajat. Érdemes rendbe tenni a szobát, kapcsolj zenét és ha van rá lehetőség, akkor csinálj hangulatvilágítást például gyertyákkal. Kezdd azzal, hogy rácsepegteted az olajat a párod testére, majd pedig körkörös mozdulatokkal kezdd el beledolgozni a bőrébe. Masszírozd át a vállát, a hátát, a karjait, majd pedig haladj lefelé. A lényeg, hogy minden részen időzz el egy darabig és ne siess tovább! Használhattok stimuláló eszközöket is, amik még izgalmasabbá varázsolják a masszázs érzéki pillanatait.

Ugye, hogy nem is olyan bonyolult az erotikus masszázs? Ha ezek után már nem kérdés, hogy kipróbáld-e, akkor figyelmedbe ajánljuk a lolipop.hu szexshopot, itt ugyanis a frissítő masszázstejeket, olajokat és stimuláló eszközöket is megtalálod.