Rapid Randi Budapest

rapid randi Budapest

Ki szeretnéd próbálni a rapid randit Budapesten? Válogass a rapid randi Budapest szervezők közül!

Nem tudod mi az a rapid randi? Olvasd el itt!

Rapid Randi Budapest

RapidRandi.hu

A RapidRandi 2003 óra szervez rapid randikat Budapesten, ők hozták be Magyarországra ezt a fajta ismerkedési formát. Minden szombaton szerveznek rapid randikat, három korosztálynak.

A kora délutáni, „huszasoknak” szóló Rapid Randin a 20-29 éves lányok és a 22-30 éves fiúk, a késő délutáni, „harmincasoknak” szóló Rapid Randin a 30-39 éves hölgyek és a 31-39 éves urak, mig a kora esti “negyveneseknek” szóló Rapid Randin a 40-49 éves hölgyek és a 40-55 éves urak vehetnek részt.

Jelentkezni a RapidRandi weboldalán lehet, fizetni a helyszínen lehetséges.

Ár: 5000 Ft, ami tartalmaz egy italt is, és van garancia is, ha senkit nem találtál szimpatikusnak, akkor legközelebb ingyen mehetsz.

Rapid randik helyszíne: Cafe Factory Kávézó, Budapest VI. Jókai utca 28.

Bár a cég a rapid randik szervezésével indult, mára már bővítette a palettáját és egyéb társkereső rendezvényeket is szerveznek rendszeresen, például Lakat Partyt, Főző Randit, Póker Randit, Wellness Randit, Csoki Randit, Mozi Randit.

FiftiFifti

A FiftiFifti cég szintén szervez rapid randikat Budapesten, bár ők villámcsetnek hívják, de a lényeg ugyanaz.

Nők 27-39, a férfiak 30-40 éves kor között vehetnek részt.

A következő rapid randik időpontját mindig a honlapjukon hirdetik meg, itt lehet tájékozódni és regisztrálni. Náluk előre kell fizetni a jelentkezéskor, ennek nyilván van előnye és hátránya is, annyiból jó, hogy aki előre kifzeti az nagyobb valószínűséggel meg is fog jelenni a rapid randin, amire jelentkezett.

Ár: 5000 Ft, ami tartalmaz egy italt, és van nem tetszési garancia, tehát ha senkit nem találsz szimpatikusnak, akkor mehetsz újra ingyen.

Érdemes feliratkozni a hírlevelükre, mert ha üresedés van egy rapid randin, akkor szoktak értesítést küldeni, és ilyenkor last minutbe-ben kedvezményes áron lehet részt venni.

Rapid randi helyszíne: Optica Bár, Budapest, Szent István krt, Nyugati környékén

Ami náluk újdonság, az az, hogy nem a szervezők összesítik a találatokat, hanem egy online felületen lehet bejelölni, hogy kit találtál szimpatikusnak, tehát nem kell azonnal a rapid randi ideje alatt eldöntened, hanem 72 órád van rá. Illetve arra is van lehetőség, hogy akit szimpatikusnak találtál, jelöld hogy kapcsolat céljából ismerkednél vele, vagy csak barátkoznál vele.

A FiftiFifti a rapid randikon/villámcseteken kívül egyéb társkereső programokat is szervez, például tábort, ismerkedős bulit, illetve előadások is szoktak lenni különböző társkereséssel, párkapcsolattal kapcsolatos témákban.

 

Randi Másképp

Bár a Randi Másképp nem klasszikus rapid randikat szervez, azért mégis megemlítem őket. Az ő programjaikon is 5-10 ellenkező nemű társkeresővel lehet megismerkedni valamilyen program keretében. Tehát nem az van, hogy mindenki 7 percet beszélget mindenkivel, hanem egy-egy programon lehetőség van többet is beszélgetni másokkal.

Vannak beltéri és kültéri ismerkedős programok is.

Beltéri programok: borkóstoló randi, társasjáték randi, krimi randi, kávéházi sütis randi

Kültéri programok: túra randi, bringa randi.

Az aktuális programokról tájékozódni és jelentkezni a honlapjukon lehet.

Az árak 3000 Ft-tól indulnak programtól függően.

 

Hova menjek rapid randira Budapesten?

Szerintem bármelyik céget válaszhatod, ha többször mész, akkor érdemes több céget is kipróbálni, kisebb az esélye, hogy ugyanannál a cégnél újra ugyanazokkal az emberekkel fussál össze egy-egy rapid randin.

A rapidrandi.hu előnye, hogy náluk minden szombaton van rapid randi, még nyáron is, illetve, hogy náluk a 40 felettieknek is szerveznek, de a többi cég is jó programokat szervez.

Ne gondolkozz, ha ki szeretnéd próbálni, válaszd ki valamelyiket és próbáld ki!

További rapid randik

Rapid randi Győr

Rapid randi Szeged

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*