3 étel, aminek fogyasztása segít a mellek növekedésében

női mellek

Egy átlagos nő mellmérete akár hatszor is változhat élete során, és csak a terhesség és a szoptatás után érik teljesen ki. Sok változás a genetikai összetételtől, az életmódtól és a testsúlytól függ. A helyes testmozgás, a helyes táplálkozás is nagyban hozzájárul a mellméretek kialakulásában. Apropó táplálkozás… Vannak olyan ételek, amik hatóanyagaik miatt nagyban hozzájárulnak a mellméretek kialakulásában, így akár a nagyobb mellek kialakulását is előidézik.

A legjobb élelmiszerek, amelyek növelhetik a mell méretét

Az étrend nagyban befolyásolja a testalkatot. A mell mérete nagymértékben függ a szervezetben lévő két hormon – az ösztrogén és a progeszteron – szintjétől. Ezeket az ételek segítségével is lehet szabályozni. Ha teljesen természetes és hasznos módszereket keresel a melleid méretének növelésére, akkor bemutatjuk a 3 legjobb ételt, amelyek szabályozzák a hormonális működést és segítenek teltebbé tenni a melleket. Fontos azonban megjegyezni, hogy ezek fogyasztása nem fog olyan drasztikus hatást eredményezni, mint egy mellplasztika. Így ha eredményesebb változásra vágysz, akkor javasoljuk a mesterséges beavatkozást. A legmodernebb módszerek mellett nem kell aggódnod a mellékhatások miatt sem!

Tej

A tej minden korosztály számára ajánlott, számos okból, de mi most csak a téma szempontjából fontos dolgokat fogjuk kiemelni. Azoknak a nőknek, akik nagyobb mellre vágynak, nincs is jobb étkezési lehetőség, mint a tej. Aki nem tudná, a tej hasonló mennyiségű reproduktív hormont tartalmaz, beleértve az ösztrogént, a progeszteront és még a prolaktint is, mint az emberi szervezet, amelyek mind jót tesznek a termékenységnek és növelik a mell méretét, raadásul még a véráramlást is segítik a mellekben. Nemcsak a tej hasznos a mellek növekedése szempontjából, hanem más tejből készült termékek is, mint például a sajt, a joghurt, amelyet érdemes beiktatni az étrendbe. Azok számára, akik idegenkednek a tejtermékektől, vagy a veganizmust követik, a szójatej is csodálatos táplálékforrás. Azért nem szabad túlzásba sem vinni a fogyasztásukat, de érdemes minden napra beiktatni valamilyen tejfélét!

Diófélék és magvak

Nagyon hasznos, ha egy maréknyi diót és magot beiktatsz a napi étrendedbe. Az ezekben található vitaminokon és ásványi anyagokon kívül, amelyek megőrzik a szív és az agy egészségét, a diófélékben és a magvakban jó mennyiségű jó zsír és fehérje található, amelyek elősegítik a mell növekedését.A legjobb diófélék és magvak a dió, a kesudió, a földimogyoró és a pekándió. Az olyan magvak, mint a napraforgómag, a sütőtök és a lenmag, segítenek stimulálni és kiegyensúlyozni az ösztrogénszintet a szervezetben. Ráadásul többféleképpen is hozzáadhatod az ételeidhez ezeket, de nassolnivalóként magában is fogyaszthatod!

Sovány húsok

A sovány húsoknak számos előnye van, és a húsok legegészségesebb formájának tartják. Akkor is jó, ha valaki meg akarja növelni a mellméretét. Egészséges fehérjét és zsírt tartalmaznak, ami segít a mellek teltebb megjelenésében. Ezt kevesen tudnák, de a csirke evése jót tesz a szaporodási működésnek is. A hatékony tápanyagokkal teli csirke gyors ütemben növelheti az ösztrogénszintet a szervezetben.