3 randihelyszín futóknak, ahol megáll az idő

futórandi

Ha olyan futótársat keresel, akivel nem csupán a kilométereidet, hanem az életedet is megosztanád, elemi szükséged lesz feledhetetlen randikra. Ehhez nyújtunk segítséget ebben a cikkben.

#1. Randihelyszín futóknak: Balatonföldvár – Zamárdi

Ha már indultál valaha az Ultrabalatonon, akkor ismered a kerékpárutat, ahol a verseny zajlik. Viszont többségünk sajnos rendszerint az éjszakai órákban éri el a déli partot, így kevés esélye van futva megcsodálni ezt a területet. Ha a bringaúton futtok még akkor is élvezhetitek a víz közelségét.

Azonban Zamárdi térségében lehetőségetek nyílik közvetlenül a parton futni. Ez fenomenális élményt kínál. Ha parázs meleg lenne az idő, megmártózhattok a tóban, de különösen koraeste ajánlott ez szakasz a randizásra, mert a naplemente világklasszis szintre emeli az együtt töltött időt.

#2. Randihelyszín futóknak: Tihany, belső tó

Ez a helyszín sem véletlenül került be a Top10 randihelyszín futóknak listájába.

Csendes, meghitt helyszín lehet a randira a tihanyi belső tó területe. A hossza 2 kilométer, így bármely szinten lévő futónak legyőzhető táv.

A tó melletti gémeskúttól indulva, a tavat balról célszerű megkerülnötök. Végig a part mentén futhattok, ami önmagában is romantikus élmény.

A tó észak-nyugati csücskénél szűkül és szerte ágazik a nyomvonal. Ha a tóhoz legközelebbit választjátok, keskeny ösvényre bukkantok, amin főleg lovaglókkal találkozni.

A futás végén pedig leheveredhettek a fűbe, vagy meg is mártózhattok a tóban.

#3. Randihelyszín futóknak: Mátra

mátra futótárskereső

A Mátra minden évszakban lenyűgöző. Rengeteg túraútvonal, temérdek csodahely vár rátok. Galyatetőn fölfuthattok a kilátóba, persze csak melegítés után, mert túlságosan combos emelkedőről van szó.

A Mátrabérc trail Sirok – Kékestető – Galyatető – Szurdokpüspöki útvonal 50 kilométerét nem kell bevállalnotok, azonban, a túrázáshoz, sétáláshoz vagy épp futáshoz tökéletes helyszínt biztosít kisebb távok megtétele esetén is.

Tippre ne ezt válasszátok első randihelyszínnek, hacsak nem eleve ott szoktatok edzeni, de néhány hónap után meghatározó és összefonódó közös élményt nyújthat nektek.

Ha momentán egyedül vagy, és simogatja a lelked az ismerkedés gondolata, nézd meg a Futórandi oldalt ahol nem csak párkapcsolatot, hanem edzőtársakat is találhatsz.