Kreatív harmadik randi helyszín

harmadik randi helyszín

Az első és második randi után következik a harmadik randi. Triviálisnak tűnhet, ugyanakkor mégsem. Ezt csak az tudja, aki járt már úgy, hogy az első vagy második randit nem követte már több találka. Miért fontos a harmadik randi helyszín?

Ezért fontos a harmadik randi helyszín

Az első randin fontos, hogy megtaláld a közös témákat a partnereddel: beszélgessetek sokat, ismerkedjetek. Ha a második randira is eljön a kiszemelted az már fél siker, viszont még akkor is benne van a pakliban, hogy csak egy második esélyt kaptál. Viszont, ha a harmadik randira is igent mond, akkor esély van rá, hogy kölcsönös a szimpátia. Ezért fontos, hogy a harmadik randi helyszín valóban ütős legyen.

Az első és második randin már nagyjából megismertétek egymást, ezért a harmadik randi már lehet olyan helyszínen, ahol nem feltétlenül a beszélgetésen van a hangsúly. Tipikus harmadik randi helyszín például a mozi, a színház, vagy valamilyen sportos randi, ha mindketten szerettek sportolni. De ha valami igazán kreatív randi helyszín szeretnél, akkor válaszd a jobb agyféltekés rajzolást.

Mi a jobb agyféltekés rajzolás?

A jobb agyféltekés rajzolás tulajdonképpen egy rajzolási technika, mely különféle, nagyon egyszerű rajzos gyakorlatokra épül. Ezeket mindenki el tudja sajátítani. Még az is, akinek eddig a pálcikaember is kihívást jelentett. Tehát akkor is elmehetsz egy ilyen tanfolyamra, ha a pont pont vesszőcske a legnagyobb teljesítményed. A jobb agyféltekés rajzolás módszerének segítségével felszínre kerül a kreativitásod, és előtérbe kerül a benned rejlő művész.

A két agyféltekénk eltérő dolgokért tartoznak felelősséggel. Agyunk jobb félteke felelős a kreativitásért, ott lakozik a képzelőerő, a színek, a térlátás, a zene, és a jobb agyféltekénkkel tudunk “szeretni”, ő felelős ugyanis az érzelmeinkért. A bal agyfélteke ezzel szemben a racionális része az agyunknak. Ő felel azért, hogy tudjunk logikusan gondolkodni, tudjunk reálisak maradni. A jobb agyféltekés rajzolás lényege a bal agyfélteke visszafogása, ezáltal a jobb agyféltekénk előtérbe kerülése.

Kreatív randi helyszín: jobb agyféltekés rajztanfolyam

Az sem baj, ha még soha nem voltatok korábban ilyen tanfolyamon, Sőt, az sem baj, ha egyikőtök sem tud rajzolni. Egy jobb agyféltekés rajztanfolyam ugyanis pont erre jó. Megtanultok mindketten rajzolni, emellett saját magatokat is még inkább megismeritek. És ki tudja, talán egy új közös hobbi születik belőle.

Ráadásul egy jobb agyféltekés rajz szuper ajándék lehet. És akár a későbbiekben is előveheted majd a rajztudásod, ha szívhez szóló saját kézzel készített ajándékot szeretnél adni kedvesednek.

Forrás: murieleskuvoje.hu